Rechte traplifen

Rechte traplifen
Bekijken als Lijst Rooster

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
 1. -34%
  MediTek rechte traplift D120
  Speciale prijs € 1.975,00 Normale prijs € 2.995,00
  De comfortabele gebruiksvriendelijke rechte traplift D120 van MediTek heeft een slank ontwerp voor voldoende ruimte aan andere trapgebruikers.
  • Past op alle rechte trappen
  • Inclusief plaatsing
  • Joystick bediening
  • Veiligheidsriem
  Bekijk product
Bekijken als Lijst Rooster

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Met een traplift kunnen veel problemen, die mensen met traplopen hebben, opgelost worden. De traplift bestaat uit een stoel, die op een rail, op de trap geïnstalleerd wordt. Door plaats te nemen op de stoel wordt u, zonder enige inspanning, eenvoudig naar boven en beneden gebracht. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is de bediening in de richting te houden waar u heen wilt. Met een traplift kunt u weer veilig gebruik van de trap maken. Zonder angst voor vallen. Zonder onnodig energie verlies. Zonder pijnlijke gewrichten. Elke traplift is voorzien van een veiligheidriem en een afstandbediening. Verder zijn de trapliften uitgevoerd met verschillende eigenschappen die allemaal voor comfort en gebruikersgemak zorgen.
De rechte Meditek traplift van Mobigo is een perfecte traplift voor bijna iedere rechte trap. Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op
071 - 409 1733